ReCordis – Primo Shllaku

ReCordisNjerëzit që kanë lënë shenjë në zemrën e Shkodres.

U mbajt në Qendrën Rinore Arka takimi i dytë i ReCordis me të ftuar prof. Primo Shllaku dhe me moderim nga Simon Shkreli.

Ky takim solli në vëmendjen e pjesmarrësve krijimtarinë dhe kontributin e prof. Shllakut në pasurimin dhe zhvillimin e kulturës Shqipe dhe letrave Shqipe.

ReCordis është një format i përmuajshëm, që zhvillohet pranë Qendrës Rinore Arka, i cili synon të risjellë në vemendjen e njerëzve kontributin e firgurave që kanë lënë shenjë në zemrën e Shkodrës dhe më gjërë.

 

 

0 Comments

Nuk ka asnjë koment akoma

Lini një koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *