PlumbÇ, takimi 3 – Mbramje e Hapur Leximi. I ftuar artisti nga Kosova, Shpetim Selmani

PlumbÇ në takimin e tij të tretë mirëpriti lexuesit e miqtë e tij të kandshëm, të cilët sjellin gjithmonë humor dhe energji të bukur. Mbramjes iu bashkuan edhe një grup të rinjsh italian, ku në mesin e tyre, një vajzë përcolli një poezi dedikuar Shqipërisë, shkruar nga mikja e saj. Në pjesën e dytë të mbramjes miqtë e pranishëm, patën mundësi të njihen më afër me penën dhe shpirtin e lirë të artistit nga Kosova Shpëtim Selmani, i cili përcolli poezi dhe mendime e kujtime për të pranishmit nga një bisedë spontane me mikpritësen e mbramjes Elona Çuliq.

Lexuesit e mbramjes:

  • Zita Ujka
  • Arjola Zadrima
  • Suad Arilla
  • Amazona Hajdaraj
  • Adrisa Hoxha
  • Irgen Dragovoja
  • Ramona
  • Zoti Z.
  • Sonia
  • Engjell Gjugja

Falënderojmë gjithë sa ishin pjesë!

Takohemi në Maj, me një tjetër poete të ftuar dhe shumë lexues!

Falënderojmë stafin e ARKA dhe në veçanti Edona Mulla dhe Alkid Erkoçaj për fotot.

0 Comments

Nuk ka asnjë koment akoma

Lini një koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *