Open Mic & Jam Maj 2017

OPEN MIC çdo herë përcillet me shumë pjesmarrje dhe ndjekës që e duan muzikën e mirë . Muzikantë të rinj dhe te afirmuar përformuan në këtë natë të mbushur me emocion dhe energji pozitive. Risia e rezervuar për të pranishmit këtë herë ishte sesioni Jam music mbas Open Mic.

Rini Dukuni aty ku është e bukura dhe sidomos muzika! Ju presim!

0 Comments

Nuk ka asnjë koment akoma

Lini një koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *