Hostel

Free Wi-Fi në të gjithë hapësirën, ARKA Hostel ofron një qëndrim miqësor dhe komod në Shkodër, vetëm 2.9 km nga Kalaja e Rozafës.

Dhomat ofrojnë kushte dhe ambjente për të kaluar momente relaksi mbas një dite të ngarkuar. Dhomat janë të pajisura me tualete të përbashkëta.

Ofrojmë dhënien me qira ditore të biçikletave dhe vendi është i njohur për përdorimin e biçikletës. Aeroporti më i afërt është Tirana International Airport, 74 km nga vendi.

Kjo është zona më e parapëlqyer e Shkodrës, sipas disa shqyrtimeve të pavarura. Mysafirët janë të lumtur për këtë duke e krahasuar me zonat e tjera përreth.

Grupet në veçanti pëlqejnë vendin – duke i dhënë notën 10-të për qëndrimin me grupe të rinjsh të etnive të ndryshme.

Kjo pronë është gjithashtu e vlerësuar si një ndër vlerat më të mira në Shkodër! Mysafirët janë duke bërë më shumë të ardhura duke e krahasuar me zonat e tjera të qytetit.

Ne flasim gjuhën tuaj!
ARKA Hostel ka qenë e mirëpritur nga mysafirët e Booking.com që prej 03 Qershor 2015.

Computer Access & WiFi

Laundry Service

TV 100+ channels

Pets & Child Friendly

Restaurant

Organised Sport & Outdoor Activities

Tea Kitchen

Parking nearby